Premiats prova Cangur i Recerca Jove

No només podem parlar dels molt bons resultats a les proves Cangur d’enguany: A 1r d’ESO, Joan Aniol Eixarch Altarriba 1r ESO deixava enrere el 97% de participants; la Natàlia Masferrer López i el Jaume Merino Esperalba, de 2n d’ESO passaven davant del 97,5% i el 97% respectivament. També davant del 97% va quedar la Maria Trilla Darbra de 3r d’ESO.

Espectacular resultat va ser va ser el de Yuhang Liang, de segon de batxillerat dins l’1% dels millors i ja no sabem com qualificar el de Guillem Massagué Querol, que no el podem dir ni en percentatge perquè ens falten decimals, ja que en Guillem ha estat 4t de Catalunya (dels 10.111 participants de 4t d’ESO).

En Guillem, doncs, serà premiat per la Societat Catalana de Matemàtiques durant l’acte que tindrà lloc el dia 15 de maig de 2018, a les 17.30 hores, al teatre Poliorama.

L’altre premi que volíem destacar és el que es lliurarà, també dins del mes de maig, durant el certamen “Recerca Jove”: és el premi INEFC al millor treball de recerca d’educació física. Serà per la nostra exaumna de segon de batxillerat Mireia Massagué Querol pel seu treball “Organització d’un esdeveniment esportiu solidari a la vila d’Argentona”, tutorat per Lourdes Gispert.

Enhorabona a tots, especialment als germans Massagué Querol, clar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>