Llistes preinscripció. Nou web: Tria educativa

Tot i que aquest article està pensat per difondre un no web temàtic, voldríem aprofitar-lo també per difondre les llistes baremades provisionals de la preinscripció d’ESO. Les trobareu a l’apartat “Secretaria” (xinxeta de la dreta del web).

Us volem informar d’un nou web temàtic del Departament d’Educació: triaeducativa.gencat.cat, que neix amb un objectiu principal: oferir informació de qualitat i actualitzada als nois i noies que acaben l’ESO i han de decidir quina formació s’ajusta més als seus interessos i a la posterior sortida laboral. Aquest nou portal temàtic veu la llum en el context de pandèmia per la covid-19, que per segon any consecutiu impedeix la participació del Departament en un esdeveniment presencial tan vinculat al suport i l’acompanyament als nostres joves com és el Saló de l’Ensenyament. L’any passat, per aquestes dates, i un cop constatada la impossibilitat que l’edició del Saló en què s’estava treballant feia mesos veiés la llum, es va fer l’esforç, contra rellotge, d’arribar al període previ a la preinscripció als ensenyaments postobligatoris amb la disposició d’oferir en suport digital tants materials d’orientació com ens va ser possible. Al teu costat en la tria educativa és la llavor d’aquest projecte més ambiciós que avui es publica.

El nou web és responsiu i, per tant, es pot consultar des de qualsevol dispositiu mòbil. El portal inclou les fitxes actualitzades de tots els estudis, d’acord amb els canvis introduïts arran de l’entrada en vigor de la nova llei d’Educació, la LOMLOE, el 19 de gener passat. A més, i trobareu vídeos explicatius sobre els diferents estudis, podcasts sobre temes diversos (proves d’accés a ensenyaments d’arts escèniques i esportius, novetats del proper curs, recomanacions per fer un bon treball de recerca…), un desplegable descarregable que reuneix tota la informació sintetitzada sobre l’oferta formativa, i molts altres materials.

Durant els propers dies es repartirà a l’alumnat de 4rt un material en paper per tal de poder treballar a l’aula aquesta orientació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>