Comiat alumnes 2n de batxillerat; vela a 3r d’ESO

El passat divendres 25 de maig es va fer l’acte de comiat i lliurament d’orles als nostres alumnes de segon de batxillerat. Va ser un esdeveniment molt emotiu que va comptar amb la presència d’una nombrosa representació del professorat. A llarg de l’acte es van llegir diversos discursos per part d’alumnes i del professorat, projecció de vídeos i llançament de birrets.

Agraïm al Casino que ens donés la possibilitat de tornar a celebrar aquest acte en aquest bell espai, que ha permès l’assistència de pares i mares dels alumnes.  Podeu seguir la història de l’esdeveniment al Twitter. i clicant aquest enllaç podreu entrar a l’àlbum.

També trobareu a Twitter altres activitats, com ara la de vela que van realitzar el passat dijous 24 de maig els alumnes de 3r d’ESO. Us deixem tot seguit també un tast d’aquests esdeveniments:


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>