Preinscripció de Batxillerat

Preinscripció a batxillerat: està prevista del 27 de maig al 3 de juny telemàticament des d’aquesta pàgina de la GeneralitatLa de batxibac, del 18 al 22 de maig. Podeu consultar l’oferta de places aquí

Si la inscripció es fa totalment telemàtica, en el cas de batxillerat no cal portar cap documentació al centre. En canvi, en cas de problemes tècnics o Batxibac, cal introduir en aquest formulari la que correspongui d’aquestes sol·licituds: sol·licitud batxillerat (el resguard) /  sol·licitud Batxibac., adjuntant la documentació demanada en el primer cas (en el cas de batxibac, no cal documentació)

En ambdós casos, si no heu parlat amb la coordinadora de batxillerat en relació a les optatives i matèries de modalitat que desitjaríeu fer. ompliu també el que correspongui d’aquests formularis: optatives 1r / optatives 2n . Si teniu dubtes en relació a aquesta tria, adreceu-vos a coordbat@insargentona.cat. En el cas de batxibac, contacteu també amb coordbat@insargentona.cat per tal de concretar la data de la prova de nivell de francès.

La matrícula de batxillerat 8 al 14 de juliol de 2020. I en aquesta pàgina podreu consultar la resta d’informacions en relació a preinscripció i matrícula (llistes, reclamacions…).

Ja teniu també les llistes provisionals aquí. Les possibles reclamacions seran ateses, tal com diu la normativa, del 16 al 18 de juny de 2020. Passat el període de reclamacions, publiquem les llistes definitives.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>