8M Dia de la Dona

Durant la setmana del 8 al 12 de març, amb motiu del Dia internacional de la Dona, vam realitzar diverses activitats a l’institut per reflexionar sobre la importància d’aquest dia. Entre d’altres, destaquem:

– Mosaic 8M a la pista de dalt del pati. Amb la dinamització de l’àrea de joventut de l’Ajuntament d’Argentona i la participació de totes les delegades i delegats de l’institut, ahir vam fer un mosaic de colors amb les lletres 8M.

                       

          

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

-Exposicions als passadissos i altres espais sobre grans dones esportistes, artistes, escriptores, científiques per tal de destacar el seu paper a la societat que sovint ha estat silenciat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Activitats a les aules sobre la importància de celebrar el Dia de la Dona, visionat de petits vídeos sobre l’origen de la celebració, debats sobre la falta de referents femenins en alguns sectors de la societat, etc.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>