RAÜL GARRIGASAIT INAUGURA EL CLUB DE LECTURA DE CALAF

El filòleg clàssic, traductor i editor de la Bernat Metge, Raül Garrigasait (Solsona, 1979) va ser l’encarregat d’honor d’obrir el curs del Club de Lectura a la Biblioteca de Calaf en un acte que tingué lloc el dimecres 25 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre. Davant d’una trentena de persones, la majoria de les quals ja havia llegit la seva novel·la “Els estranys”, i en un acte moderat pel professor i escriptor Josep Maria Solà, l’autor solsoní anà desvelant els secrets i les tècniques que l’han dut a publicar una de les novel·les més insòlites, amb més èxit (va per la tercera edició), i elogis unànims d’aquest 2017.

 

Emmarcada durant la primera guerra carlina (1837), “Els estranys” narra la història d’una creixent amistat entre un jove militar prussià que arriba a Solsona per lluitar a favor dels carlins, i un metge cirurgià, Miquel Foraster. Després de les preguntes del públic assistent, l’acte acabà amb la signatura de llibres per part de Garrigasait.

Redacció: Josep Maria Solà

Fotografia: Mònica González

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>