Concentració contra la repressió

Pels drets i les llibertats, prou repressió: NO TOQUEU EL NOSTRE JOVENT!

Avui al migdia la majoria del professorat de l’institut Alexandre de Riquer ens hem adherit a la convocatòria de la INTERSINDICAL-CSC, la USTEC·STES (IAC), la CGT Catalunya, el CAU-IAC, el Sindicat d’Estudiants, el SEPC, Docents per la República, Col·lectiu MAR (Mares i Àvies per la República Catalana), Universitats pels Drets Civils, l’ANC (Sectorial d’Educació, Universitats i Recerca per la Independència) i FaPaC.

Davant la repressió violenta de la setmana passada dels aparells policials estatals i autonòmics i de la judicatura contra joves i estudiants que han exercit el seu dret de ciutadania a la participació política a través de la mobilització popular, hem llegit un manifest que podeu llegir íntegrament aquí. Com a persones educadores considerem que el nostre deure és fomentar sempre el diàleg, la justícia, el pensament crític, el respecte a la diversitat, la participació de la ciutadania en els afers públics i la resolució democràtica de conflictes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>