PROPOSTA D’ACTIVITATS PER A P5. SETMANA DEL 14 D’ABRIL.

Estimades famílies, 

Com sabeu, durant aquests dies han sortit noves notícies sobre com serà el funcionament d’aquest tercer trimestre. 

Seguint les indicacions del Departament d’Educació us farem arribar activitats setmanalment, propostes que podreu anar fent amb calma, quan trobeu una estoneta, o quan els vostres fills i filles estiguin més receptius. No cal fer-les totes. L’objectiu és que els nens i nenes gaudeixin fent-les i que no es converteixin en un treball afegit per a les famílies. 

Aquesta situació de confinament fa que no puguem estar al vostre costat com ens agradaria. Per nosaltres, l’educació infantil és una etapa de descoberta, de relacions, de vivències i d’acompanyament emocional. 

Volem que ens sentiu a prop. Som aquí per tot el que necessiteu, ja siguin dubtes davant les propostes, fer-nos saber com esteu, com se senten els petits de casa,  o qualsevol inquietud que tingueu sobre els vostres fills i filles. 

Estaria genial que ens féssiu arribar escrits, vivències, fotos o vídeos als e-mails de les tutores per poder veure-us en acció, i sentir-los més a prop. Ens farà sentir molt contentes saber de vosaltres  i poder acompanyar-vos en aquesta situació nova per a tots.

Un petó de xocolata!

Sílvia, Vanesa i Cristina.

 Aquí teniu les activitats d’aquesta setmana! Feu clic al següent enllaç:

2. Proposta activitats P5 14-4-20