A 3r fem l’animalari amb els chromebooks!!

Avui hem començat a conèixer i posar a la pràctica una gran eina de treball, el chromebook, per tal de poder treballar i completar el projecte sobre els animals! Anteriorment, vam conèixer la flora i la fauna que tenim a Catalunya. Després d’unes quantes sessions, s’han ajuntat per parelles, han triat un animal i han cercat informació. Cada parella ha fet un animal diferent amb la qual cosa han pogut treballar-los quasi tots.

 

  

Cada parella s’encarregava de buscar el nom científic, els trets físics, les mides, què menja, on viu… d’aquesta manera han pogut crear una fitxa tècnica que, tot seguit, han pogut mostrar fent servir una plantilla d’un cartell. Per poder portar a la pràctica aquest disseny del cartell han utilitzat un programa anomenat Canva. A més a més, han après a compartir documents entre ells, han agafat seguretat i agilitat.

En general han sigut unes hores molt enriquidores i productives!!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>