Una Carnestoltes ple d’activitats i d’emoció… Mas Banyeres, 21 de febrer de 2020.

El Carnestoltes (Carnestoltes moltes voltes, Nadal de mes a mes, Pasqua de vuit a vuit dies, Quaresma no tornis més!!) ha estat un plat fort de la programació dels curs 2019_2020. 6 autocars plens a vessar d’il·lusions en forma de nens, de nenes, de nois i de noies … i de docents que també sentien el mateix!

Unes hores perfectes per compartir experiències en conjunt, per teixir vincles entre iguals i entre tots i totes. Estem construint un projecte educatiu i ens cal entendre a tots plegats que l’IE Montagut és cosa de molts, però sobretot dels que ja hi som! Ens hem de creure que som un centre únic, que tenim una riquesa especial: poder acompanyar en la seva formació alumnes des dels 3 fins als 16 anys… una situació idònia per garantir una educació integral, coherent i potent en totes les etapes obligatòries.

A carnaval tot s’hi val, oi? I tant que sí! Us deixem una mostra de com de variat i de pletòric ha estat el dia. I ara a gaudir de la festa!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>