I ahir va ser quan, tot just, vam començar… dediquem aquest missatge a tota la comunitat educativa de Santa Susanna!

Començar és arriscar. Gairebé sempre. Arriscar no és ser temerari. Arriscar és provar coses noves sortint de les zones de comfort. A l’IE Montagut, a la societat catalana, hem decidit arriscar perquè en el risc hi ha un guany imprescindible: el futur.

Darrerament ens movem en zones fosques, amb parets que rellisquen. Vivim com si estiguéssim dins d’un túnel estret.

I ja tenim moltes ganes de sortir-ne perquè ens encanta la llum i l’aire fresc, perquè estimem la vida quan la compartim amb els nostres companys, amb les nostres amigues, amb tu, i amb tu i amb tu també.

Avui comencem, doncs, i arrisquem… Sabem molt bé què estem fent. 

Mireu-ho.

Comencem reunits al voltant d’un cercle, de molts cercles, de mil cercles que enscara hem de fer!

Escolteu-ho.

Ens mirem, ens acompanyem, ens fem costat, ens responsabilitzem del que hem acordat perquè tot sigui brillant i agradable… ens sabem part d’un col·lectiu que s’atura a demanar si cal ajut, que pensa en el grup abans d’actuar, que acorda els límits per anar més enllà.

Avui hem començat arriscant i, com si ells i elles ho sabessin abans que ningú hem guaitat al fons i hem vist una nena que sortia a la llum…

Sortim plegats? Arrisquem i guanyem el futur. Benvinguts al curs 2020_21 a casa vostra, a l’Institut Escola Montagut, on tenim cura de les relacions perquè tothom trobi la llum i la saviesa.

Només cal seguir-los… i sabrem perfectament com hem de sortir del túnel!

 

1 comentari

  1. ESTELA

    Quines paraules tant precioses.
    Us desitjo molta molta sort en aquest nou i diferent curs, jo com sempre confio plenament en vosaltres pq. sou fantàstics.

    Petonssssss,
    Estela.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>