Arriba un nou acte benèfic a Castellbisbal

Fem ressò aquí de la nota de premsa escrita per alumnes de 4t d’ESO responsables de la difusió del concert solidari que tindrà lloc aquest diumenge. Desitgem que sigui un èxit de convocatòria!

L’Institut-Escola Les Vinyes i l’Institut de Castellbisbal tornen a reunir forces i ens presenten un nou acte benèfic, aquest cop acompanyats del Cor Safari de la fundació N’zuri Daima d’Uganda.

El passat 23 de febrer a l’auditori dels Costals, al municipi de Castellbisbal, es va dur a terme una gala solidària organitzada pels alumnes de 4t d’ESO de l’Institut-Escola Les vinyes que, juntament amb l’Institut de Castellbisbal, ha estat treballant en un projecte de cooperació que tenia com a objectiu contribuir a la millora educativa de l’escola Tabingwa, d’educació primària, situada en una de les zones més rurals d’Uganda.

L’organització local Ànemos, una organització que porta projectes de cooperació a instituts amb la finalitat que els alumnes aprenguin valors i connectin amb el món real (per veure més: anemos.es), va presentar a l’alumnat de 4t dels dos instituts aquest projecte. Així, Ànemos ha unit els instituts de Castellbisbal amb la Fundació Petits Detalls Àfrica (per veure més: petitsdetalls.org/portfolio/smiles-for-luuka).

Els alumnes van haver de fer tot un procés per conèixer la zona amb la qual havien de treballar i les persones que s’havien de beneficiar del projecte.
Per grups, es van idear possibles projectes que després van valorar entre tots.
El total dels diners recaptats amb diferents actes com l’esmorzar solidari, la gala benèfica i altres petites aportacions van concloure amb un total de 1.396,68 €, als quals es van afegir 3.000 € que va donar l’Ajuntament de Castellbisbal. Aquests diners van ser destinats a la compra de compreses reutilitzables per les noies de l’escola i les dones de la seva família i a la formació de docents.

Ara, ha arribat una nova oportunitat. Els alumnes podran conèixer nois i noies que viuen situacions semblants als alumnes de l’escola a la qual han ajudat durant aquest curs i ens hi volen convidar a tots! Aquest diumenge 28 de maig, el Cor Safari passarà per Castellbisbal a fer un concert. A més, es veuran algunes actuacions dels alumnes dels instituts i se’ns presentarà el treball que han estat realitzant durant aquest curs escolar. És una última oportunitat per compartir amb aquests alumnes el seu gran esforç i conèixer les persones que se’n beneficien.

El Cor Safari està format per nois i noies orfes, de l’orfenat i fundació N’zuri Daima. El cor ha col·laborat recentment amb el famós grup català Txarango, amb la cançó “Meravellós regal”, de l’últim disc del grup, El cor de la terra. L’any passat, també va actuar al programa de televisió La voz gràcies a un dels seus altres padrins, Alejandro Sanz. (per veure més: https://corosafari.org/ i https://nzuri-daima.org/ )

Per tant, us esperem a tots i a totes el diumenge 28 de maig a l’auditori dels Costals, a Castellbisbal, a les 18.00 h. L’esdeveniment tindrà una durada d’una hora i quart aproximadament. Les entrades són limitades, es venen a 3 € i es poden comprar a taquilla o es poden reservar via correu: reserva.ndaima@gmail.com; els menors de cinc anys tenen l’entrada gratuïta.

Recordeu que necessitem la vostra col·laboració fent la màxima difusió de l’acte i comptant amb la vostra presència a l’auditori el dia del concert!
Fem d’aquest comiat un gran comiat!

Aquí us deixem el nostre fulletó i cartell publicitari:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>