Setmana del Carnestoltes a Les Vinyes

passafestes
Foto: Els “passafestes” i els seus músics de l’ESO passant per les classes d’infantil

Aquesta setmana arriba el Carnestoltes a l’Institut-Escola. Divendres ja van passar els seus emissaris, els passafestes. Acompanyats d’un grup de músics, van entrar a les classes d’educació infantil i primària a dir-nos la consigna d’avui dilluns: els homes han d’anar vestits de dona i les dones, d’home. (*)

Avui tornaran a passar a les 9h. I també ho faran demà, així  que, si escolteu aquesta marxa, ja us podeu preparar, que vindran a veure com heu acomplert la consigna.

També hem començat a fer activitats diverses del Treball Globalitzat de centre al voltant del joc i les joguines. Els grans de l’ESO veuran l’exposició de joguines antigues que hi ha al centre i es posaran a treballar de valent.  Els petits ja ens afanyem a preparar les nostres disfresses de Pinotxo, soldadet de plom i pirata, que dijous tenim la rua del Carnestoltes!

Grup d'experts en disseny
FOTO: Grup d’experts en disseny

I els de primària ja ens hem reunit en grups d’experts en disseny, en construcció i en instruccions per a fer un joc plegats. Ep! I la disfressa, també la tenim a l’agenda!

Bona Setmana de Carnestoltes!

(*) Els de primària portarem un mitjó de cada color, que avui anem d’excursió al Palau de la Música Catalana! 🙂

6 comentaris

 1. Meritxell

  Ei! Quantes sorpreses ens depara aquesta setmana!
  Disfruteu i gaudiu molt!
  Amb aquest grup d’experts en instruccions, segur que tothom es sabrà les normes de pe a pa! I sense trampes!!
  Enhorabona per tot el que feu Comunitat Educativa de l’IE Les Vinyes!
  Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>