Nou trimestre, nous projectes

Comencem el nou any amb tot l’Institut-Escola en marxa!

A educació infantil i primària començarem el programa de padrins lectors amb els nostres companys de l’ESO. Primària hem iniciat el Projecte “Llegim en parella” promogut per l’ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona. Així mateix, han iniciat les pràctiques a les nostres aules de primària quatre alumnes de la UAB que estudien el Grau de Magisteri.

corsaris
Alumnat de 1r d’ES0 a l’activitat “Corsaris” en el Museu Marítim de Barcelona

A l’ESO hem començat un Treball Globalitzat a l’entorn del musical “Mar i cel”. Primer i tercer ja hi hem anat i segon i quart ho farem el 4 de febrer. També tenim de nou els estudiants del Màster de Matemàtiques Inter-universitari i el de Geografia i Història de la UAB. A 4t seguim preparant el viatge i amb els projectes de recerca.

Des de coordinació ja s’ha endegat la preparació del treball globalitzat que farem tots els nivells al voltant del joc i que culminarà la setmana del Carnestoltes.

Aquest dilluns tenim una nova sessió de la formació interna del professorat del centre, dedicada al treball en grup.

El proper dijous 22 de gener es celebra a Barcelona el TEDxBarcelonaED sobre educació emergent. El nostre Cap d’estudis és un dels ponents i, naturalment, parlarà de l’Institut-Escola Les Vinyes.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>