Recollida de medicaments i ulleres pel Senegal

L’ONG Gadis està duent a terme una petita campanya de recollida de medicaments i ulleres de Sol a diferents punts de Catalunya, per a fer assistència sanitària a Guerle-Ouolof, un poblet de la zona desèrtica a prop de Touba (Senegal). A partir d’avui davant de consergeria hi haurà instal·lades dues caixes per a que fins el divendres 11 d’octubre la comunitat educativa de Les Vinyes pugui sumar-se també a aquesta iniciativa.

Si teníeu pensat fer neteja a les farmacioles…ara és el moment!

Mitges caixes, caixes senceres, aquella iaia o tieta que té mil coses a la recepta electrònica que no utilitza… qualsevol medicament que no estigui caducat, tot fa servei! I també material de cures: una ampolleta de iode, alcohol, aigua oxigenada, gases, etc. Degut a l’alta irradiació solar, molta gent jove desenvolupa cataractes i altres patologies oftàlmiques. Si teniu ulleres de Sol NO GRADUADES que ja no feu servir, allí els donaran una segona vida.

Feu corre la veu. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>