La Hanna Fernández, ex-alumna de Les Vinyes, ens fa el retorn del seu Treball de recerca de batxillerat

El passat 5 de març, la Hanna Fernández, ex-alumna de Les Vinyes, ens va venir a fer el retorn del seu projecte de recerca anomenat “La cooperació: teràpia per la consciència de l’occident. El salvador blanc i l’educació com a eina de canvi”.

La temàtica tractada a la recerca és del tot adient per treballar amb el nostre alumnat ja que a 4t d’ESO, i en el marc de Cultura i Valors Ètics i d’un projecte transversal, es treballa la cooperació amb Uganda i Nicaragua.

Aquest retorn va ser molt interessant ja que l’alumnat de 4t d’ESO d’enguany va participar en aquesta recerca contestant un formulari amb preguntes relacionades amb el món de la cooperació.
La dinàmica va ser del tot adient amb la visió educativa que tenim a Les Vinyes. L’alumnat de 4t d’ESO es va organitzar en grups per analitzar diferents situacions reals de cooperació. Després es van posar en comú i es van debatre les idees tractades per arribar a unes conclusions que fossin profitoses per l’alumnat.

Des l’equip docent de Les Vinyes ens il·lusiona molt poder comptar amb ex-alumnes que no perden el contacte amb el centre i que volen formar part de la nostra vida diària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>