Reunió amb les famílies dels alumnes d'ESO

Aquest curs hem fet dos projectes trimestrals a l’ESO i tot just estem realitzant els dos del segon trimestre, basats en els desastres naturals de l’any 1962 al Vallès. També hem fet quatre treballs globalitzats: És un ésser viu?, Realment estem a l’any 2012?, Què canvia a la tardor? i Els autòmats (amb educació infantil).

reunioprojecteJuntament amb l’AMPA, us convoquem a una reunió participativa per tal d’informar-vos de la naturalesa pedagògica d’aquests treballs globalitzats i projectes trimestrals, i de com els desenvolupem. Pensem que és un bon moment per parlar-ne, valorar-los i compartir junts la singularitat d’aquest treball que fan els vostres fills a l’ESO.

Ens agradaria molt comptar amb la vostra presència avui, a les 18 h, a la Biblioteca del centre.

Us esperem, doncs, juntament amb la Comissió de l’ESO de l’AMPA i l’equip directiu per conversar i avançar junts cap a la definició progressiva del Projecte educatiu del centre. Tal com diu la convocatòria escrita que haureu rebut: no hi falteu, l’Institut Escola som tots!

P. S. Documentació presentada a la sessió:

Moltes gràcies a les famílies per la nombrosa assistència i activa participació!

2 comentaris

 1. Inés Fernández

  Reunió d’avui
  Em faig càrrec de la importància de la reunió d’avui, i per això us demano que aquestes reunions siguin convocades amb un mínim d’anticipació. Tenint en compte que hi ha pares interessats que no treballen a Castellbisbal i en horaris extensos, ens hem de poder organitzar amb antelació. He mirat l’agenda d’aquests dies del meu fill i no he vist cap comunicació. Tant el meu marit com jo mateixa, estem intentant canviar els compromisos que ja tenim durant el matí, però no sé si ho aconseguirem.
  Us demano que tingueu en consideració aquest tema per a properes reunions. Volem formar part del projecte però aquesta manera de funcionar no ho facilita.
  Atentament,

  Inés Fernández
  (Miquel Herreros 1r ESO)

  1. admin Autor de l'article

   Benvolguda Inés,

   Hem convocat aquesta reunió a petició de l’AMPA i vam donar la comunicació escrita que ens van fer arribar el passat divendres als alumnes.
   Des de l’AMPA van considerar que era millor donar el paper poc abans, per tal que els pares ho tinguessin present en un marge raonable de dies. És possible que accidentalment el teu fill no hagi rebut el paper o no us l’hagi fet arribar. Aquesta notícia a la web només és un recordatori que hem publicat des del centre.
   En qualsevol cas, la documentació de la reunió estarà disponible per a tothom i en donarem una còpia a l’AMPA del centre.

   Gràcies pel teu interès, esperem poder trobar-nos aquest vespre malgrat tot 🙂

   L’equip web del centre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>