Plantada 2012, llavors i plançons

Avui hem fet la plantada 2012! Els alumnes d’educació infantil i de l’ESO hem tornat a plantar junts aglans d’alzina i roure, tal com vam fer l’any passat en el projecte de l‘Herbari virtual 2011. Aquest any, però, també hem plantat els arbres joves nascuts de les llavors plantades el curs passat.

Plantada 2012 - Grups treballant amb P4 Així, al pati del centre, hem plantat pins, alzines i roures amb els alumnes de P4 i P5. Petits arbres nascuts d’aquelles llavors plantades l’any passat per ells mateixos a P3. Uns petits plançons que, amb una mica de cura i una mica de sort, acabaran en joves arbres.

A l’aula de P3, mentrestant, hem sembrat les aglans, llavors d’alzina i roure, que cuidarem tot el curs i a l’estiu per a poder gaudir del seu creixement i ampliar al nostre “bosc” del pati.

Ha estat divertit i emocionant per a tots, aprenent i fent coses junts. Una bona metàfora del nostre projecte educatiu. Els mestres i professors també contents. Ens agrada veure com creixem, plegats. Moltes felicitats a tots i totes!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>