L'equador dels projectes 2012

Hem començat la segona setmana dels projectes trimestrals. Això significa que, després d’una molt intensa setmana de treball, encarem la realització concreta del producte final:  un herbari virtual a 1r d’ESO i una pel·lícula a 2n d’ESO.

G3 - Javier Serón - Gatosa, detall de la florA primer d’ESO hem fet el treball de camp, tant per la recollida i anàlisis de les mostres, com pel treball fotogràfic dels fotògrafs i dels reporters. Hem geolocalitzat les plantes i els arbres de la del Torrent de Pagueres: estem pendent de que els cartògrafs incorporin les imatges. Molt enfeinats i preparats, demà, per a fer la plantada al centre amb els companys d’educació infantil. Ja us ho explicarem!

A segon, hem fet el guió general, a partir de tot el treball dels grups base. Els catorze  personatges principals de la llegenda artúrica ja dominen el paper i directors i càmeres ja han fet els primer rodatges. Escenes en brut que han  començat a passar a la fase de post producció. N’haureu vist a Castellbisbal: personatges medievals i equips de rodatge per Can Margarit o a l’Ermita… tot un espectacle! Si la climatologia ens acompanya, finalitzarem els rodatges i abordarem la producció final. Hi haurà Making-of?

Una menció especial als dos equips docents: estan fent un treball magnífic. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>