La donació de sang, tot un èxit!

equip
Professor i alumnat de Ciutadania. Imatge de l’Ajuntament de Castellbisbal.

Com diu el titular de la notícia, la donació de sang que vam realitzar el passat 20 de maig amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya va ser tot un èxit, amb 76 persones que van donar sang, de les quals 16 eren donants nous. També van venir 9 persones més que tenien la intenció de donar sang però per diversos motius no en van poder donar. En total es van recollir uns 32 litres de sang!

La bona atenció per part del personal sanitari i la implicació dels alumnes de 3r d’ESO han estat fonamentals perquè la gent sortís contenta i satisfeta.

En alguns moments de la tarda, sobretot al final de la donació, es van formar cues d’espera, però en general la donació va ser tranquil·la i constant.

Ahir dilluns ens va venir a veure una noia de l’àmbit de comunicació de l’Ajuntament i properament publicaran una notícia al web municipal. Us enllacem la Notícia publicada el 13 de maig al web de l’Ajuntament que van publicar el 13 de maig informant de la donació.

Podeu veure l’Àlbum de fotografies del Flickr (properament l’actualitzarem).

Moltes gràcies a tots/es! Com ja sabeu, “Donar sang avui és donar vida demà!”.

Nois i noies de Ciutadania de 3r d’ESO

1 comentari

  1. Maria Beneyto

    Moltes felicitacions! Heu fet una acció admirable i molt necessària, això us fa ciutadans conscienciats, de primera! Moltes gràcies per la vostra generositat.
    Maria Beneyto

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>