Inici del projecte trimestral a l'ESO

Els alumnes de l’ESO hem començat el nostre gran projecte trimestral. Un projecte que vol donar resposta a una pregunta complexa:  Quina pot ser la contribució de l’energia sostenible a l’assoliment dels Objectius del Mil·lenni?

Una pregunta que ens farà mobilitzar tots els aprenentatges fets al llarg del trimestre en les diferents matèries. Una resposta que s’articularà en dues produccions: una exposició col·lectiva i un petit curtmetratge.

Una setmana intensa, doncs, que ens ha servit per a conèixer i aprendre els 8 objectius de desenvolupament del Mil·lenni, escoltar els experts convidats, planificar el treball, organitzar els grups, iniciar la preparació de l’exposició a les aules i al taller i fer la preproducció del curtmetratge. Setze grups que han treballat de valent!

I seguim, per a poder oferir a tota la comunitat educativa el resultat del treball col·lectiu, tal com ja vam fer en el projecte del primer trimestre, l’herbari virtual.

 

2 comentaris

 1. Imma Bautista Molino

  Estic encantada d’haver poder compartir l’exposició sobre les energies renovables i els objectius del Mil·leni amb tots vosaltres.
  No imaginava que em trobaria amb un desenvolupament sorprenent explicat per uns estudiants tan wapíssims i tan il·lusionats.
  Vull felicitar i encoratjar als professors en la seva lluita d’ensenyar a pensar als nostres fills.
  Realment crec que sou un bon equip i ja que aprofiteu al màxim els recursos MOLT SOSTENIBLE.
  Enhorabona i endavant¡¡¡

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>