Junts a l’aula de PSICO!

La setmana de Sant Jordi va ser una setmana màgica en molts sentits. Com a escola vam poder generar una nova narració al voltant d’aquesta data emblemàtica i amb molt significat per a cada una de nosaltres enmig d’uns temps curiosos.
Entre altres coses que aquella setmana s’havien desprogramat vam voler mantenir l’espai de Psicomotricitat per la màgia que ja de per si té en la importància del moviment i la vida en aquesta etapa dels infants. Introduint un factor sorpresa i diferent també. En aquesta ocasió els dos grups de P4 Gegantes i Cavalls van poder gaudir en la mateixa setmana de l’aula de Psicomotricitat.
Cada setmana un dels dos grups gaudeix de l’espai de la sala interior i l’altre ho fa amb la tutora a l’espai exterior, al parc, amb materials o amb diferents propostes preparades per a respondre a les necessitats motrius.
En aquest ocasió la sorpresa va ser que vam anar el grup sencer a dins l’aula amb la tutora i la Reyes. Els infants van estar encantats i es va generar un espai molt bonic on poder entrar en una altra dimensió de coneixença, confiança, interrelació i jocs molt diversos entre els infants entre ells i elles i també en relació amb les mestres. També com a docents vam poder gaudir molt del compartir la mirada comú i les diferents mirades de cada cosa que anava succeint aportant-nos creixem i també creix la mirada des de diferents punts de vista en l’evolució i joc de cada infant. La mirada de l’altre t’ajuda i t’acompanya a mirar perspectives noves que et fan descobrir nous racons i t’amplien la mirada.
Un Sant Jordi diferent on cada infant i cada mestra va escriure, dansar i jugar el seu propi relat en companyia durant una estona en un indret màgic com l’aula de Psico.