GIMCANA A LA BIBLIOTECA

Els grups de 4t, durant el mes de febrer, hem anat a la biblioteca de Sant Celoni a fer una activitat. Ha estat interessant perquè ens han explicat moltes coses. Alguns ja en sabíem algunes, però sempre va bé que ens ho recordin. L’edifici de la biblioteca, abans, era un escorxador. Per això es diu l’Escorxador. Els carnets són gratuïts i podem anar a biblioteques d’altres pobles de Catalunya. Amb el carnet puc emportar-me prestats llibres, pel·lícules…i també  puc utilitzar els ordinadors.

L’activitat estrella que hem fet ha estat una gimcana en grup. Jugant hem après com estan ordenades i catalogades totes les publicacions. I ens ha quedat molt clar la importància de l’ordre. Ens han regalat un passaport a cadascú. Cada vegada que llegim un conte, podem anar a la biblioteca i ens marcaran la lectura. Quan tinguem el passaport complet, tindrem un petit premi.

Il·lustrem la visita amb uns vídeos que l’Albert Peix va improvisar durant les visites. Gràcies Albert!

4tA   https://drive.google.com/file/d/1TZ0q3G9c049O4igIe-EbBFI26cwtxqah/view?usp=sharing

4t B    https://drive.google.com/file/d/1bolkIVplPqkAz_QOVVA6drysw3BZ-D2t/view?usp=sharing

4tC  https://drive.google.com/file/d/1QXHTRZVB2KEq-BrEGfLCEpnxOoNVRhdL/view?usp=sharing

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>