Ambients

Durant aquests darrers mesos hem seguit gaudint, quinzenalment, de les diferents propostes en els Ambients.

En l’Ambient Artístic s’ha treballat la tècnica del collage, posant en pràctica aspectes com la motricitat fina, la millora de la destresa en el retall amb tisores, la creativitat, la proporcionalitat, la distribució espacial,  etc… i la tècnica de goteig amb anilines, que ha permès experimentar, practicar i controlar l’esquitxada, el goteig i el deixar regalimar.

En l’Ambient de Llum i Foscor  s’han proposat activitats en la taula de llum perquè els nens i nenes desenvolupin el joc d’experimentació, sensorial, manipulatiu i artístic a partir del goteig d’anilines i  el d’estampar amb cafè. També altres activitats, paral·leles a la taula de llum, on s’ha treballat la simetria, el traç, les sanefes, la línia, les formes…

L’Ambient que sempre esperen amb molta il·lusió és el Simbòlic de Caseta i el d’Experimentació. En aquest es deixen anar i es col·loquen en el rol que més els agrada. Juguen, s’expressen, es relacionen…. La incorporació de la tenda en el simbòlic ha agradat molt, generant nous rols i l’aprenentatge de nou vocabulari.

Les safates d’experimentació permeten manipular i experimentar amb diferents materials i els seus comportaments ( encenalls de fusta, imans, taps de suro, ferro…) construir, buscar, seleccionar, classificar… I l’estrella és la descoberta de l’entorn on amb les lupes investiguen i observen tot tipus d’insectes. Gaudeixen compartint les seves descobertes.

Ambient Artístic Gegantes i Gegants

Ambient Caseta i Experimentació Gegantes i Gegants

Ambient Llum i Foscor Gegantes i Gegants

Ambient Artístic Cavalls

Ambient Caseta i Experimentació Cavalls

Ambient Llum i Foscor Cavalls