Amb les Matemàtiques sí es juga…

Hem entrat de ple a l’estiu. És hora de gaudir a l’aire lliure de família i amics, anar a la platja, passejar, fer esport i també de jugar. I això és perfectament compatible amb millorar les nostres habilitats matemàtiques. Per aquest motiu us presentem les següents propostes per tal que d’una manera més lúdica disfrutem d’aquesta matèria aprenent.

Marcia Levitus -> Hi trobarem problemes de lògica, trencaclosques geomètrics i infinitat de recursos per jugar tota la família. No us perdeu les endevinalles. Podeu plantejar-ne a la família a primera hora del matí. L’últim en resoldre-la, frega els plats després de sopar!

nrich.maths -> La pàgina amb recursos de Cambridge. Hi ha les solucions. Una web fantàstica amb activitats molt competencials. És en anglès i per tant, doblement divertit.

mymaths -> La pàgina amb recursos d’Oxford. La proposta és similar a la de Cambridge. Ja sabeu, rems i a l’aigua…

edu-casio -> Hi ha activitats competencials de tots els temes que són molt interessants. Les activitats estan resoltes amb un enfoc en l’ús de la calculadora, però els enunciats són espectaculars.

 

e-matematicas -> Aquest és un recurs per treballar exercicis més clàssics i treballar les matemàtiques des d’una perspectiva més acadèmica.

Classroom de 4tESO -> Només per alumnes que han cursat 4tESO aquest any. Hi podreu trobar moltes de les activitats que hem treballat durant l’any organitzades per tema i amb alguns vídeos explicatius. Especial atenció a les propostes de resolució del professor per les activitats del 3r trimestre. L’aprenentatge sense reflexió no és aprenentatge.