PROJECTE GAUDÍ

Aquest projecte va començar a finals del curs passat amb el repte que van assumir la majoria de nens i nenes del 6è A i que havien de realitzar durant l’estiu. Aquest va consistir en escriure un relat que fos explicat amb la veu dels personatges, amb diàlegs, és a dir, crear un text teatral i el tema del qual havia de ser l’univers de l’arquitecte Antoni Gaudí.

Resultado de imagen de antoni gaudi     Resultado de imagen de antoni gaudi

Així, al començament d’aquest curs vam fer les lectures dels diferents relats i van triar-ne quatre per portant-los a escena. Durant quasi dos mesos van elaborar el muntatge, van triar qui representaria cada personatge, el vestuari, els elements d’escenografia, amb quina música i amb quines imatges farien la posada en escena. Fins i tot van triar un tècnic d’imatge i so que anava posant la música i les imatges triades. Finalment, l’última setmana d’octubre, van convidar altres classes al gimnàs a la presentació del projecte acabat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>