GAUDINT DE L’AIRE LLIURE

COLLFORMIC

Dimarts 20 d’abril vam fer una excursió a Collformic. Vam pujar fins al restaurant en autocar i des d’allà vam fer una caminada d’uns 7 kilòmetres per conèixer més el Montseny i el seu parc natural.

Al començament estàvem una mica esverats perquè ens plovia i al punt de trobada no hi havia ningú. Després d’una trucada, vam acordar que ens trobaríem amb els monitors al restaurant.

Vam fer dos grups. Per una banda anava 6è A amb la seva monitora, la Sílvia. Nosaltres anàvem amb el Salvador, qui ens va explicar les característiques del bosc, els arbres que hi trobem, el tipus de paisatge (el qual està humanitzat en algunes zones tot vigilant que l’activitat sigui sostenible, ecològicament parlant).

Vam caminar molt, però cap al migdia vam decidir tornar per dinar a l’escola donat l’avís de pluges.

 

JORNADA ESPORTIVA

Dilluns 26 d’abril els i les alumnes de 6è B vam anar a les pistes de Sant Celoni amb motiu de la Jornada Esportiva.

Cada any celebràvem aquesta jornada, a 5è a les pistes i a 6è al Sot de les granotes. Teníem moltes ganes de poder anar al rocòdrom i de fer tir amb arc, però, una vegada més, la situació actual de pandèmia que vivim ens ha fet modificar les activitats.

En arribar a l’escola vam sortir cap a St. Celoni, van anar cap el Virgili i a les 9h vam arribar a les pistes, on ens esperàven el Sergi i el Pep, els monitors. Un cop allà vam fer dos grups per realitzar les activitats: Cursa d’orientació i tir amb arc. Entre una activitat i altra vam aturar una estona per esmorzar. El matí va passar sense cap incident i vam tenir la gran sort que aquesta vegada el temps ens va acompanyar!

  

Ens ha agradat molt començar el trimestre amb aquestes sortides i poder gaudir de fer activitats a l’aire lliure.