ELS RACONS A PRIMER

 

Aquest trimestre hem continuat realitzant racons dos cops per setmana. Els hem estructurat de la següent manera:

-Racó de construccions: hem fet un pas més dins l’evolució de la construcció amb el material Kapla. Després de pensar i realitzar la construcció, hem introduït  les noves tecnologies.  Amb l’ajuda d’una càmera de fotografiar primer i amb les tabletes després, hem fet de fotògrafs , buscant les millors perspectives i enfocaments. Hem realitzat la foto de la pròpia construcció i l’hem enviada a través del gmail. També hem aprés a situar-la dins d’un document, tot posant-hi un títol i el nom de l’autor. Amb tot el recull de propostes , hem creat un llibre que ens permet tenir models per a properes construccions.
De cara al final del trimestre introduirem nous materials de construcció.

-Racó de costura:  Hem après a fer “pom poms” amb llana i hem arribat a elaborar fantàstics gelats de bola i cucurutxos molt vistosos. Ens han servit per fer créixer el nostre racó de joc simbòlic del restaurant i gelateria. Hem seguit treballant la motricitat fina realitzant braçalets amb boletes molt i molt petites. Ens cal molta atenció i concentració!

-Racó de llum: Hem seguit treballant el traç, i aquesta vegada ho hem fet a través del calc. Hem fet uns dibuixos fantàstics de flors de totes mides i formes. Després les hem pintat i decorat i els resultats han estat espectaculars!
Dins d’aquest racó també hi treballem el traç a partir de formes específiques dibuixades directament als vidres de l’aula i dels passadissos.

-Racó de jocs de taula: Aquest trimestre hem introduït nous jocs. Hem après a jugar-hi i durant les estones de racons tenim l’oportunitat de fer-ne us.

-Racó simbòlic: cada aula de 1r ha pogut fer créixer el racó que va construir com a grup (restaurant, botigueta i caseta) i ara tindran l’oportunitat de poder gaudir del racó dels companys de nivell. Prèviament farem una petita trobada , on ens podran explicar com s’hi ha de jugar, quins són els objectius i com es pot fer créixer. Així doncs, els Viatgers de les estrelles podran gaudir ara del restaurant, els minerals de la botigueta i les bombolles de la caseta. De cara al tercer trimestre, podran gaudir del racó simbòlic que els hi quedi per explorar.

En aquest enllaç hi podeu trobar totes les fotografies del primer i segon trimestre, i hi anirem afegint totes les que anem fent! A veure si ho gaudiu com nosaltres!

https://drive.google.com/drive/folders/1DQJN4a8KV1l0BE6wwL51Y0yfn9dzf75M?usp=sharing