A Música…Tardor, So-Silenci, Instruments i Ritmes

En l’espai MUSICAL la veu i el cos són els protagonistes. La música és un mitjà d’expressió i comunicació que produeix, afavoreix l’estructura del pensament de l’alumnat i ajuda a adquirir la capacitat de representar i interpretar el món i expressar sentiments i emocions. Mitjançant una metodologia activa, global, creativa i cooperativa es treballen els continguts propis de l’àrea: cançó, ritme, dansa, expressió corporal, audició, qualitats del so i instrumentació.

La Fada Sol és l’encarregada d’engegar les sessions de música amb la cançó “És l’hora de fer música” de la Dàmaris Gelabert. A cada sessió ens duu una caixa sorpresa amb algun instrument interessant. Què ens haurà dut aquesta setmana?

Doncs, bé durant aquestes setmanes de curs hem treballat la tardor amb diferents instruments, ritmes i tempos. Hem treballat les qualitats del so i del silenci. Les intensitats del so: fort, fluix, agut i greu gràcies a instruments com els palets, els platets, els picarols… També hem conegut als músics i compositors Antonio Vivaldi i Leopold Mozart que ens ha presentat audicions com “Les quatre estacions i el Passeig amb trineu”.

Hem pogut expressar-nos corporalment i dansar com si fóssim arbres, marremeus i castanyers i castanyeres!

Música Gegantes i Gegants

Música Cavalls