Ambient de Costura

 

Hola famílies!
Avui us expliquen de què tracta i què fem a l’Ambient de Costura, on ens ho passem molt bé! Aquest ambient és nou d’aquest curs i hi participem alumnes de P4 i de P5, tots junts. D’aquí unes setmanes s’afegiran els nens i nenes de P3! Fem ambients els dimecres, dijous i divendres al matí. Quan arribem, en rotllana, ens presentem. Tenim dos companys més que ens acompanyen, són en Txiqui i la Txaca, els personatges de costura. Un cop ens hem presentat, els saludem i aquests ens ajuden a escalfar els dits i les mans per poder posar-nos a treballar. Són molt divertits!
Les propostes de l’ambient, n’hi ha que són per fer de forma autonòma, com pot ser fer polseres (ens encanta!), elaborar mandales amb pedretes de colors, passar fil a l’agulla, com si cosíssim!, en materials fets de cartró, treballar amb talers i fer construccions. Ens agrada molt i en gaudim molt! Hi ha altres propostes, que necessitem un acompanyament de l’adult, com pot ser fer un bolso, brodar el nostre nom en una tela, fer una mandala amb llanes, etc.
En aquest ambient, a través de les diferents propostes treballem la motricitat fina i la precisió, per exemple, quan enfilem una agulla o quan passem una bola de polsera per la goma. D’aquesta manera quan comencem a escriure i agafem el llapis, aquest procés ens és més fàcil.

Ens divertim molt i ens agrada molt!

https://drive.google.com/drive/folders/1hQIzu0MSLtccqE0o7id2XEGhDHzmcu0t?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>