L’AMBIENT DE JOCS DE TAULA

 

Dins l’ambient de jocs de taula afavorim el treball cooperatiu, els vincles afectius, la paciència , el saber  guanyar i perdre i  el respecte a les normes del joc, tot fomentant la capacitat de concentració, i  potenciant continguts matemàtics i de llenguatge. Tot això mentre  gaudim i passem una molt bona estona.

A cada sessió treballem diferents continguts matemàtics: de lògica, de comptatge, de relacions, de probabilitat, de geometria…El fet de tenir grups reduïts i amb alumnes de diferents edats, ens ha permès seguir  treballant molt intensament el vocabulari utilitzat dins dels jocs, el torn i les regles d’aquests, i ens ha donat l’oportunitat de deixar el temps necessari a cada nen/a per pensar i respondre al  seu ritme . Aquest trimestre hem pogut incorporar breument la participació dels alumnes de P3, i la valoració és molt positiva! És fantàstic com aprenem els uns dels altres!

Us convidem a mirar les fotografies!!!

https://drive.google.com/drive/folders/1HAo330JeEOkdEdX7SdiJbKQF053zTkV6?usp=sharing

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>