EXPERIMENTEM AMB LA LLUM I COLOR

La llum, com a element present a la natura i com a element artificial, permet una multiplicitat d’accions que combinen, a través del joc, la ciència, l’art i la vivència generant un clima d’experimentació i creativitat.

A través d’elements lluminosos i diferents materials com la taula de llum i el retroprojector, es poden crear tantes situacions i experiències com es puguin imaginar.

La capacitat d’abstracció que creen aquestes propostes és ideal per a desenvolupar la concentració dels infants d’una manera lúdica, atractiva, creativa i lliure.

Des del  joc amb les ombres fins a l’experimentació amb materials més elaborats, els nens i les nenes investiguen les propietats de la llum i del color, es fan hipòtesis i comproven els resultats.

Els Pallassos i Pallasses i els i les Pirates hem gaudit de vàries estones de joc i treball a la sala de llum i foscor. Hem fet descoberta lliure amb diferents elements com són els calidoscopis, els contes de foscor, les llanternes, el retroprojector, la taula de llum… Els calidoscopis ens permeten el treball d’un sol ull, la descoberta de la geometria i el joc amb les formes i colors, les superposicions, les dimensions…

Instants màgics de bellesa

PIRATES

PALLASSOS I PALLASSES