Els nostres alumnes ja participen del programa SIGUES TU

Sigues tu, eines i actius per a la salut» és un programa dissenyat per entrenar les habilitats per a la vida d’infants i adolescents.

Les habilitats per a la vida són destreses psicosocials (com, per exemple, la capacitat de resoldre problemes o de gestionar les emocions) que complementen i optimitzen la intel·ligència i els coneixements. Desenvolupar aquestes habilitats és clau per prendre bones decisions en matèria de salut i per afrontar de manera positiva els desafiaments de la vida quotidiana.

Els continguts del «Sigues tu» es treballen en horari lectiu, en sessions específiques i també de manera transversal, aprofitant les ocasions d’incidir en les habilitats per a la vida que sorgeixen a l’aula en el dia a dia.

Aquest programa es basa en l’evidència científica que les competències psicosocials de les persones són un factor clau per tenir un control més gran sobre la salut i sobre la vida.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>