Copa Cangur 2020

Avui dijous, 30 de gener l’institut Cap de Creus de Cadaqués ha participat i acollit al pavelló Es Quatre Camins del municipi una activitat promoguda per la Societat Catalana de Matemàtiques anomenada la Copa Cangur.  El col·lectiu de professors de matemàtiques que formen el Jugamat són els encarregats de promoure i organitzar aquesta activitat i d’altres com les proves Cangur o la mostra de treballs matemàtics de Figueres.

En aquesta ocasió s’ha tractat d’un concurs on diferents equips de 7 alumnes de 2n i 3r d’ESO  han hagut de resoldre durant 60 minuts una sèrie de problemes i enigmes matemàtics.

Enguany s’hi han inscrit un total de 12 equips procedents dels diferents instituts de la comarca, un gran èxit d’inscripcions tenint en compte que el total de centres de secundària és d’una quinzena.

La direcció de l’institut ha agraït públicament a l’inici de l’acte la bona predisposició de Ajuntament a l’hora d’acollir aquesta prova, facilitant l’espai i el material necessari per poder dur-la a terme. La mateixa alcaldessa, la Sra. Maria Pia Seriñana i la regidora d’educació, la Sra. Laura Blay han assistit a l’esdeveniment donant suport als participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>