Portes Obertes

La jornada de Portes Obertes presencials, en les quals obríem les portes del nostre centre, es transformarà en Sessions Informatives VIRTUALS per poder oferir als futurs estudiants i les seves famílies tota la informació necessària en aquest moment tan decisiu, però  adaptant-nos a les mesures de seguretat que aquesta situació de pandèmia ens exigeix.

Aquesta nova proposta vol mantenir els eixos fonamentals de l’activitat i per tant podreu assistir a les sessions informatives de cada etapa, de la mà dels representants dels equips de Dansa, Música, Primària i Secundària, amb els que podreu comunicar-vos directament per tal que pugueu resoldre qualsevol dubte.


Primària:

Sessió 1dilluns, 1 de març (1r curs del Cicle Inicial).
Sessió 2: dijous, 11 de març (Altres cursos).

(Ambdues reunions a les 18.00h)

Secundària:

Sessió 1dilluns, 8 de març 

(Accés a 1r curs de Secundària/Grau Professional).

(A les 18.00h)

 

Batxillerat:

Us atendrem de forma individualitzada contactant amb: 

coordinaciodansa@ieaoriolmartorell.cat

coordinaciomusica@ieaoriolmartorell.cat

 

 

 

 

 

 

 

 

Si esteu interessats/des a assistir a les sessions informatives i conèixer de primera mà el nostre model de centre, us convidem a registrar-vos-hi mitjançant un formulari a les distintes sessions, en les quals us explicarem el que necessiteu saber i així podrem atendre les vostres preguntes i resoldre els vostres dubtes.

Només cal que trieu el curs del vostre fill/a i empleneu el FORMULARI per poder-vos fer arribar l'enllaç per connectar-vos a la sessió informativa escollida.

Les sessions informatives es  realitzaran  mitjançant la plataforma de videoconferència  ZOOM.

Esperem que gaudiu de l'experiència. Us donem la benvinguda!