Línies rectes

Treballem les línies rectes, verticals i horitzontals. Primer ho fem tots a la pissarra i després ho fem individualment a la taula

Llegim cada dia

Aquest curs seguim amb l’hàbit de llegir una estona cada dia. A l’arribar al matí triem un llibre i el mirem sols o acompanyats, al terra o a la cadira… Ens agrada trobar contes coneguts, ensenyar coses als companys i gaudir amb els llibres.

La tornada a l’escola

 

Ja fa uns dies que hem tornat a l’escola. Ens hem retrobat, hem donat la benvinguda a nous companys i poc a poc hem tornat a les rutines escolars. Ens agrada venir a l’escola!

Pressupost participatiu ESCOLA MONTBAIG

Benvolgudes famílies, el passat 24 de setembre va començar el període de votacions dels projectes que la
ciutadania va presentar al procés de Pressupost Participatiu 2019. Un dels projectes que ha passat la fase de valoració i que ara es pot votar té a veure amb la nostra escola: Intervenció artística amb els infants i famílies de l’escola per tal de dignificar i fer més atractius els entorns escolars donant-li un toc de colors i valors a l’escola. Us deixem el link per a poder votar. Participeu! 

Projecte artístic ESCOLA MONTBAIG

Lletres

Mireu com anem aprenent les lletres

Fem series a P3

Treballem en parelles i individualment, i fem series amb diferents materials: taps, pius, ganxos, botons…

 

Ja ens han nascut les papallones!

Un matí a P-3, al mirar la capsa on hi havia els cucs de seda vam tenir una sorpresa, ja hi havia una papallona! La vam observar, en vam parlar, ho vam dibuixar… N’hem aprés molt

Ens ajudem!

Els alumnes de l’equip de robòtica de sisè han estat ajudant la nens i nenes de cicle inicial amb construccions de lego.

Baseball ⚾️ cicle superior

⚾️ Els nens i les nenes de cicle superior han passat el matí practicant baseball.

Llarg curt

Aprenem els conceptes llarg i curt