En marxa el IV Concurs familiar de portades d’agenda!

Per quart any consecutiu, engeguem el Concurs per determinar quina il·lustració tindrem a les agendes escolars del proper curs 2017-18. Totes les famílies de l’escola hi podeu participar! Recordeu que la tècnica és lliure, i que tots els membres de la família hi podeu col·laborar.

Per més informació, aquestes són les bases. Animeu-vos!

  1. El claustre de Mestres de l’Escola Salvador Espriu organitza aquest concurs, l’objectiu del qual és determinar el disseny de la portada de l’agenda escolar del curs 2017/18 implicant la Comunitat Educativa en el procés. Hi poden participar totes les famílies del centre amb una única inscripció per família. Donat que és un concurs familiar, tots els membres de la família poden col·laborar en l’elaboració del disseny, però és obligatori que els alumnes de l’escola també ho facin.
  1. Les propostes presentades hauran de ser originals, inèdites, i s’hauran de presentar sobre un paper o cartolina DIN-A4 a tot color en disposició VERTICAL. La tècnica és lliure (pintura, collage, fotografia…). El disseny haurà de tenir relació amb l’entorn escolar, i haurà de contenir el textEscola Salvador Espriu” i “Curs 2017/18”, amb una tipografia que destaqui sobre el fons i que sigui fàcil de llegir. En cas que el disseny contingui alguna fotografia, no hi podrà aparèixer cap rostre que es pugui identificar. Tampoc no hi podrà constar cap nom ni sobrenom. L’organització es reserva el dret de retirar del concurs aquells dissenys que no compleixin aquestes normes. No ha de constar-hi el logo de l’escola; en cas de resultar disseny guanyador s’hi afegiria amb posterioritat.
  1. El termini màxim de presentació de dissenys serà el dia 26 de maig de 2017. El disseny participant s’haurà de presentar dins un sobre gran DIN-A4 sense doblegar, a la bústia de l’escola, o a la secretaria del centre dins l’horari lectiu. Al darrere del disseny hi haurà de constar un pseudònim, i s’entregarà un sobre tancat amb el mateix pseudònim escrit a fora, i una tarja amb el nom de la família a l’interior del sobre.
  1. Els dissenys presentats s’exposaran a l’interior de l’escola fins que se’n determini el guanyador. Tots els alumnes, mestres, membres de la junta de l’AMPA i del Consell Escolar del centre votaran els dissenys presentats per determinar-ne el guanyador.
  1. El disseny guanyador s’anunciarà durant l’acte de fi de curs i d’entrega d’orles que tindrà lloc en el mes de juny. Aquest disseny il·lustrarà la portada de l’agenda escolar de tots els alumnes de l’escola el curs 2017/18.
  1. Tots els dissenys presentats, així com els seus drets de reproducció i difusió quedaran en propietat del centre.
  1. Qualsevol altra qüestió no contemplada en aquestes bases serà resolta pel claustre de mestres.
  1. La participació en el concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>