Informacions i consells saludables

A arrel del coronavirus, us volem fer arribar informacions d’interès sobre el coronavirus, així com una sèrie de consells saludables per a aquests dies de confinament. Recordeu estar atents als canals oficials i no difondre informacions d’altres fonts que no estiguin confirmades o contrastades. Trobareu totes les informacions actualitzades al web habilitat de la Generalitat, com ara les restriccions decretades pel confinament, certificat d’autoresponsabilitat per als desplaçaments [web] i [pdf], entre altres.

Recordeu que també s’ha habilitat un apartat sobre coronavirus a l’app de Salut Respon. Es tracta d’un simple qüestionari de SI o NO. Et demanen el número de telèfon per a posar-se en contacte amb la persona que tingui criteris de coronavirus. Un dels objectius d’això és no saturar els telèfons 061 i 112. Accedeix a la informació i aplicació aquí.

Per acabar, us fem arribar un fuleltó amb consells saludables per a aquests dies de confinament. Cal que entre tothom evitem que es propagui més la infecció i, per tant, hem de respectar el confinament, l’única mesura que es demostra efectiva. Com més bé ho fem, més aviat ens tornarem a retrobar. Que la força us acompanyi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>