CONFINAMENT PRORROGAT

El confinament decretat pel govern ha sigut prorrogat 15 dies més fins a l’11 d’abril. Això significarà també que moltes activitats s’anul·laran o, si hi ha possibilitat, es faran més endavant o en altres condicions, com ara les colònies de 2n i 4t. Us anirem informant de les noves dates. Estigueu atents al web, als correus de les vostres tutories i missatges de l’AMPA.

Aprofitem per recordar-vos que, degut a la situació, alguns tràmits s’han posposat, com ara la preinscripció escolar. També es van anul·lar les jornades de portes obertes, però podeu visitar l’entrada al web amb un vídeo explicatiu. Estigueu atents al nostre web a als diversos canals oficials per a noves dades i informacions importants.

Abans d’acomiadar-nos, recordeu també que posem al vostre abast informacions diverses des de la Generalitat amb recomanacions i consells importants sobre el coronavirus, a més de recursos i activitats per seguir treballant a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>