NOUS CONTENIDORS D’OLI DOMÈSTIC USAT I MINIDEIXALLERIES.

Des d’aquest setembre, que s’han instal·lat en diversos punts de Torelló, cinc contenidors per la recollida d’oli vegetal domèstic usat. Els contenidors han estat finançats pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, a través d’un ajut de la Diputació de Barcelona, mentre que l’Ajuntament es farà càrrec del cost del servei de recollida de l’oli. El projecte s’ha treballat conjuntament amb les escoles i, per això, els contenidors s’han col·locat prop dels centres educatius.

També al nostre poble, s’han instal·lat quatre minideixalleries per facilitar el reciclatge de petits residus. Han estat finançades pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura amb un ajut de la Diputació de Barcelona. L’Ajuntament de Torelló serà l’encarregat del manteniment i de recollir els residus. Les quatre minideixalleries es poden trobar a la plaça Nova, la plaça de la Sardana, l’avinguda Rosselló i la plaça Joanot Martorell. S’hi podran reciclar cd’s i dvd’s, cartutxos de tinta, aparells elèctrics i electrònics petits, piles i bateries i també bombetes led i de baix consum. D’aquesta forma s’espera reduir la quantitat d’aquests materials que encara es troben al contenidor de rebuig.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>