Reciclatge i Prevenció de Residus

Aquest mes de novembre s’ha celebrat la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb l’objectiu de promoure i implantar accions de sensibilització sobre recursos sostenibles i gestió de residus.

Des de l’escola, concretament a Cicle Inicial i a P5 s’ha posat en marxa un nou càrrec per la classe: la brigada ecològica. La brigada s’encarrega de buidar la brossa separada als seus contenidors corresponents. Per fer tot això, els nens i nenes de 2n van dissenyar, per equips de treball cooperatiu, el logo que duu la brigada i tot Cicle Inicial va votar el disseny que més va agradar. També s’estan portant a terme altres activitats per crear consciència de per què i com cal reciclar a la classe. A P3 ho treballen a partir d’un JClic sobre el reciclatge, a P4 a través d’un joc creat a l’aula, per classificar residus segons el contenidor de reciclatge i a P5 també treballen l’acció de reutilitzar, a partir d’activitats de plàstica lliure on donen nova vida als materials de rebuig. A totes les aules es disposa de papereres específiques per a cada tipus de residu: paper, envasos, rebuig i orgànic; per dur a terme el reciclatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>