Recaptació venda de coques 2017-18

Benvolgudes famílies,

Tenim el gust de comunicar-vos que la VENDA DE COQUES del curs passat 2017-18 va ser tot un èxit, tant pel que fa a la participació de les famílies, com pel que fa a la quantitat d’ingressos recaptats.

Per una banda, tothom va participar i gaudir del projecte i per altra banda, s’han recaptat un total de 2.647,48€ que l’escola ha invertit en la SUBSTITUCIÓ DE  3 PROJECTORS ULTRA de CURTA DISTÀNCIA que estaven en mal estat.

L’AMPA ha aportat la quantitat de 528,77€ al projecte per tal de fer front al total de la despesa. Estem també molt satisfetes del treball en equip de tota la comunitat educativa.

Agraïm la vostra col·laboració i us animem a seguir participant durant aquest curs en el projecte de coques. Els esforços de cadascun de vosaltres sumen i, a part de donar vida i aportar bon ambient a l’escola, ens ajuden a poder fer realitat projectes molt importants per la millora de la vida escolar dels vostres fills/es.

Atentament,

La direcció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>