CASTANYADA 2017

• Divendres 20 d’octubre: A la tarda els i les alumnes d’Educació Infantil van rebre la visita de la “Fada de la Tardor”.
• Els dies 24,25 i 26 d’octubre: els i les alumnes d’educació infantil aniran a comprar fruits de la tardor a diferents comerços del poble. Els pares i mares que vulgueu ens podeu acompanyar. Cal que aquest dia tothom esmorzi a casa.
24 d’octubre: P-5B
25 d’octubre: P-4 A i B, P-5A
26 d’octubre: P-3 A i B
• Divendres 27 d’octubre: Al MATÍ “Tast de tardor” . Els i les alumnes d’EI esmorzaran a l’escola els fruits de la tardor que hauran comprat el dia abans. Cal que aquest dia ningú porti esmorzar.
• Dilluns 30 i dimarts 31 d’octubre: Els i les alumnes de l’escola faran panellets i postres de la tardor.
– EI: Panellets
– 1r: Gingerbreadman cookies
– 2n: galetes de xocolata i fruits secs
– 3r : brotxetes de fruita i canapès de codony
– 4t : panellets
– 5è: panellets
– 6è: panellets
• Dimarts 31 d’octubre. PORTES OBERTES A LES FAMÍLIES de 3’15 a les 4’30 h de la tarda.
Els i les alumnes de l’escola ens han preparat un espectacle sobre la tardor i la festa de la castanyada, creat i dirigit pels especialistes de música de l’escola.
Us convidem a tastar els dolços típics de la tardor que han elaborat els i les alumnes de l’escola.
Tots els /les alumnes de l’escola hauran de venir disfressats de castanyers i castanyeres. Els pares i mares que s’animin també es podran disfressar. Els nens i nenes d’Educació Infantil poden venir disfressats des del matí.
• Divendres 3 de novembre: Sortida a la Creu. Els i les alumnes de cicle inicial aniran a passar el dia a la Creu de Canet.
• Dimecres 8 de novembre: Sortida al Parc del RACC de Gualba dels alumnes de P-4 i P-5 per observar el bosc a la tardor.
Nota important: Les fotografies que es fan dins el recinte escolar són responsabilitat de la direcció del centre. Atès que el dret a la pròpia imatge és reconegut en l’article 18.1 de la
Constitució espanyola i està regulat per la Llei Orgànica 1/1982, la direcció del centre us informa que no es poden publicar fotografies i vídeos a les xarxes socials on apareguin els alumnes i hi siguin clarament identificables. Per tant, l’ús indegut de les instantànies que capteu de la festa que contravingui el dret d’imatge regulat a la Llei Orgànica de protecció de dades de caràcter personal, quedaria sota la vostra la responsabilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>