A LA NOSTRA ESCOLA MENGEM + FRUITA (Març)

Pla de consum de fruita a les escoles 2020-21

Benvolguts pares i mares, 

La nostra escola participa, un any més, en el Pla de Consum de Fruita a les escoles amb l’ajuda financera de la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.

Aquest Programa consisteix a distribuir gratuïtament fruita i verdura fresca als escolars de centres educatius de Catalunya que ho sol·licitin.

La finalitat d’aquesta campanya és estimular el consum de fruites i verdures i promoure hàbits alimentaris més saludables.

Per aquest motiu, els vostres fills i filles de P3 fins a 6è de Primària, els dies  2, 3, 4 i 5 de març no hauran de portar esmorzar i menjaran la fruita i verdura subministrada.

  • Dimarts, menjaran pera
  • Dimecres,plàtan
  • Dijous, taronja
  • Divendres, poma vermella

Si algun nen/a té intolerància o al·lèrgia a alguna d’aquestes fruites ho ha de comunicar per escrit a la tutora, en cas contrari entendrem que tots els i les alumnes estan autoritzats a menjar la fruita corresponent.

Atentament,

La direcció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>