OFERTA FORMATIVA (Cultura digital) – KUDIs i MacroKUDIs

El Departament d’Educació presenta la seva oferta formativa a la secció de formació de la XTEC. A cadascun dels diferents apartats d’aquesta pàgina i a través del cercador d’activitats es pot accedir a la informació relacionada i la inscripció, sempre que estigui oberta, de les activitats.

Les càpsules d’aprenentatge tenen per objectiu la formació focalitzada en tecnologies digitals a l’aula en un termini curt de temps. El treball es du a terme de forma autònoma en un termini màxim de dos mesos al llarg dels quals s’hauran de lliurar unes tasques concretes que, un cop revisades, permeten la certificació.

Es classifiquen en:

  • KUDIs de 10 hores de formació i corresponen al nivell bàsic (CDD: B) de la competència digital docent.
  • MacroKUDIs de 15 hores de formació i corresponen als nivells intermedi i avançat (CDD: I / CDD: A) de la competència digital docent.

Per inscriure’s a les càpsules cal accedir a Odissea i fer l’autoinscripció: https://odissea.xtec.cat/course/index.php?categoryid=8201

L’oferta formativa canvia cada dos mesos.

Llegiu sobre el format de les activitats formatives i el calendari d’inscripció (fins el 27 de setembre el primer torn)

Cultura digital: Kudis de nivell bàsic internivells (torn setembre-octubre)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>