AMPA

Què fa i qui és l’AMPA?

L’AMPA és una associació sense ànim de lucre formada per mares i pares de l’alumnat i col•labora amb l’equip directiu i els mestres per tal d’aconseguir millors condicions educatives pels nostres fills i filles.

Es treballa mitjançant comissions, de manera autònoma i exposant sempre la resolució en Junta per tal de decidir entre tots.

Des de l’AMPA s’organitzen esdeveniments i s’ofereixen serveis, actualment s’ofereixen les següents:

– Serveis d’acollida matinal, durant les reunions i ludoteca esporàdica a les tardes.

– Activitats d’extraescolars

– Festes: Nadal, Carnestoltes, Castanyada, Sant Jordi, Fi de curs, Show de Nadal

– Col•laboració en les festes i activitats promogudes per l’escola

– Projectes transversals a destacar com la creació del gegant de l’escola en Crestes, elaboració del lipdub del Turó del Drac i actualment el Projecte Patis iniciat el curs 2014-2015 i encara en curs!

SUPORT ECONÒMIC A L’ESCOLA.- L’AMPA fa aportacions econòmiques que ajuden a l’escola a donar als nostres fills un major nivell de qualitat d’ensenyament i de benestar. Els diners aportats es destinen a finançar el que l’AMPA i la Direcció conjuntament considerin necessaris. Algunes de les inversions a destacar són, pissarres digitals, material escolar, projecte patis, plantació d’arbres, etc.

Des de la JUNTA de L’AMPA volem engrescar a tothom que ho vulgui a fer-se’n membre i si més no a fer arribar propostes, iniciatives i suggeriments.

Horari atenció famílies

Dilluns, dimecres i divendres de 15:30 a 17:30h.

e-mail: ampa@turodeldrac.cat

Tel. 93 794 37 30