Activitats 4t

Bon dia nens i nenes de 4t!!

Avui uns farem diverses propostes, són les mateixes de l’eix, i teniu fins el proper dilluns per fer-les. Ja sabeu que aquestes activitats són amb retorn, ens les heu d’enviar.

MEDI: Com ja sabeu la família és un grup de persones unides per l’estimació i el respecte. Amb la família ho compartim tot: alegries, maldecaps, somnis, el dia a dia…A continuació us deixem  un vídeo i després de veure’l heu de fer un escrit sobre les persones que formen la vostra família i la relació que teniu amb cadascuna d’elles.

 

MATES: Començarem a treballar els polígons. Us deixem un altre vídeo on s’explica què són i com són. Després de visualitzar-lo i amb l’ajuda d’un document que adjuntem heu de dibuixar els principals polígons regulars fent servir el regle. Un cop acabat heu de pintar els costats de color blau i els vèrtexs de color vermell. Recorda escriure la data, el títol del tema i el nom de cada polígon.

 

 

Molts ànims!! Petons i abraçades per tots!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>