Seguiment de la Comissió de Convivència i millora del pati de l’Escola Suris

Al llarg de tot el primer trimestre, la comissió de convivència ha continuat treballant en aquest projecte. Ens hem posat en contacte amb l’empresa Globus Vermell (especialitzada en projectes de transformació d’espais)

http://elglobusvermell.org/es

per treballar de manera conjunta amb l’Ajuntament i la comunitat educativa i començar a donar forma al projecte. Això es farà tenint en compte totes les propostes i idees recollides el curs passat a les aules i a la mateixa comissió els dijous a la tarda.

El passat dimarts dia 15 de gener, va haver una reunió en la que es va fer la presentació de l’avantprojecte per part de l’arquitecte del Globus Vermell. Van assistir a aquesta reunió les tècniques de l’Ajuntament, representants de les famílies, mestres i alumnes delegats/des (de 4t fins a 6è) de la comissió de convivència.

L’Ajuntament va valorar positivament la presentació de  l’avantprojecte i es va comprometre a col·laborar i a iniciar les gestions necessàries per engegar la transformació del nostre pati el més aviat possible.

Hem d’agrair a l’AMPA del centre la seva aportació econòmica per tal de que s’hagi pogut portar a terme l’elaboració de l’avantprojecte.

A mesura que tinguem més novetats al respecte, anirem informant a la pàgina web del centre.

Àlbum de Convivència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>