Els ecodelegats de 4t anem al Citilab

El dia 8 de febrer els centres de primària i secundària que forman part de la Xesco (Xarxa d’escoles per a la Sostenibilitat) participarem en la I Trobada d’intercanvi d’experiències sostenibles que realitzem als nostres centres. És una gran oportunitat per aprendre i enriquir-nos de les activitats que es fan a Cornellà.

Per què fem aquesta trobada?

Doncs perquè Cornellà ha sigut guardonada amb el Green Leaf Award 2019 que li ha concedit la Comissió Europea i que premia el compromís ambiental de les ciutats europees d’entre 20.000 i 100.000 habitants. Per aquest motiu Cornellà és la seu de la conferència “Greening for change” que es celebra els dies 7 i 8 de febrer al Citilab-Cornellà. Aquest guardó és un gran reconeixement a nivell europeu de totes les accions que desenvolupa el nostre ajuntament per fer de Cornellà una ciutat cada vegada més sostenible i respectuosa amb el medi ambient i pot servir de referència i model a altres ciutats de les mateixes característiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>