CASTANYADA

Benvolgudes famílies de l’Escola Suris:

El dijous 31 d’octubre, com és habitual per aquestes dates, celebrarem la festa de la castanyada a l’escola. I amb aquest motiu, un any més, ens trobarem tots plegats, alumnat, mestres i equip directiu, al pati de primària per a ballar i mostrar les danses de tardor que els nens/es, des de  P-3  fins a  6è, han anat preparant amb els dos mestres especialistes de música de centre.

L’escola vol mantenir aquest esperit obert i participatiu envers les famílies i per aquesta raó esteu convidats/des a formar part d’aquesta festa, no només ajudant els vostres infants a preparar el vestuari requerit per a cada dansa, que se us demanarà a través de l’apartat web de cada curs, sinó també com a visualitzadors/es de les mateixes.

Ara bé, per al bon funcionament d’aquest acte, és molt important que seguiu les instruccions que a continuació us detallem.

Així doncs, les famílies accediran per la porta del pati de primària dijous 31 al voltant de les 15:30h (c/Frederica Montseny) i se situaran al voltant de la pista sense sobrepassar la cinta que delimitarà l’accès.

Preguem que no es faci ús de mòbils i càmeres enregistradores particulars, tal i com es va demanar el curs passat, en el qual les famílies van seguir, perfectament, les pautes proposades i això ens ha animat a continuar obrint l’escola en aquests i altres actes. Volem que continuï sent així.

Heu de tenir en compte que hi ha infants, la família dels quals, no han donat autorització al centre perquè apareguin en imatges fotografiades ni enregistrades, amb la qual cosa, si alguna família, de manera particular, grava imatges d’aquests alumnes, sense saber-ho, i les publica posteriorment a les xarxes socials, la responsabilitat i possibles conseqüències serà de la família que ho fa i les penja, però no de l’escola.

Hi haurà mestres encarregats de fer fotografies de les danses que després es penjaran al web de l’escola, el més aviat possible, sempre respectant les decisions de les famílies al respecte.

I ja només ens queda desitjar-vos que gaudiu de la festa i de les danses que amb tant de ritme i il·lusió han preparat els vostres fills/es.

QUE TINGUEU UNA BONA CASTANYADA!

Equip directiu de l’Escola Suris.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>